Program


Prieger Zsolt: Szent Szerb Antal legendája

Prieger Zsolt: Szent Szerb Antal legendája

Prieger Zsolt Szerb Antal-fantáziája költőien szürreális: akusztikus és vetített képek, városok, történetek és szerelmek peregnek le szemünk előtt, kihagyhatatlan irodalmi, zenei és filozófiai előadás.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: április 30. vasárnap, 19:00

Prieger Zsolt már tizenegyedik irodalmi estjét mutatja be, vibrálóan intellektuális és szenvedélyes határsértés mindegyik darabja, akár női szentek feministákat lepipáló írásaiból válogat, akár Térey, Mészöly vagy Pilinszky életművét szedi szét és rakja össze újra. Ennek megfelelően Szerb Antal-fantáziája is költőien szürreális, ugyanakkor roppant realista alkotás: akusztikus és vetített képek, városok, történetek és szerelmek peregnek le szemünk előtt. Bejátszásokkal, klasszikus és popkulturális zenei elemekkel, vetítéssel és improvizációval teli látomás: kihagyhatatlan irodalmi, zenei és filozófiai előadás, egyszerre avantgárd kísérlet, Robert Wilson-i állószínház, alterkoncert és San Remo-i slágergyár, olyan nagyszerű vendégekkel, mint Magyar Bori, Kis-Kovács Luca vagy éppen a Coro di Anima kórusa.

Az előadás helyszíne, épülete szent hely, kérjük, ennek megfelelő ruházatban érkezzenek. Férfiaknak fedetlen fővel a zsinagóga területén tartózkodni tilos.

Belépéskor biztonsági ellenőrzést végeznek a bejáratnál, kérjük szíves együttműködésüket és időt is szánjanak erre! Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a zsinagóga környékén nehéz a parkolás, ezért javasoljuk tömegközlekedés használatát!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!